zpět

Růst Ethereum Classic a výhled DeeStreamu oživují kryptoměnový trh

13.3.2024

S růstem hodnoty ETC o 37 dolarů a naznačením významného růstu DST sledují pozorovatelé XRP a LTC změny na trhu, což signalizuje různorodý zájem investorů a vývoj trhu.

Držitelé Ethereum Classic (ETC) zažívají významný nárůst hodnoty, s cenou této kryptoměny stoupající o 37 dolarů.

Toto přichází v době, kdy se objevuje DeeStream (DST), očekávaný poskytovatel významných výnosů. Zatímco nadšenci Ripple (XRP) a Litecoinu (LTC) pečlivě sledují tyto události, spolu s dalšími významnými pohyby na trhu s kryptoměnami.

Ethereum Classic: Hodnocení rizika a odměny

Ethereum Classic má průměrné hodnocení rizika a odměny podle Investors Observer, což znamená, že nese průměrné riziko v souvislosti s nákupem této kryptoměny.

Nicméně, při pohledu na 24hodinovou cenu, která klesla o -4,12 %, s Ethereum Classic na hodnotě 36,69 dolarů, přináší to průměrné riziko vzhledem k vysoké volatilitě ceny a s ní spojeným změnám ve objemu obchodu.

Studie tak názorně zhodnotila manipulovatelnost a tržní dynamiku mince z hlediska investora.

Ripple: Různé perspektivy v rámci tržních trendů

Ripple naopak nabízí odlišné perspektivy v rámci tržních trendů. Podle statistik CoinMarketCap byl zisk Ripple 18 % během 30denního období relativně skromný.

Nicméně, jiná aktiva, jako například BNB a Shiba Inu, generují vážné růsty. Na opačném konci spektra má kryptoexpert pan Huber zcela odlišné názory než Panos Mekras, přičemž Huber se zaměřuje na velké události nebo změny na trhu a tvrdí, že "pro dlouhodobý růst potřebujete technologii a komunitu."

Litecoin: Analýza sentimentu a cenové úrovně

Litecoin získává neutrální hodnocení sentimentu od InvestorsObserver, když aktuálně obchoduje za 88,74 dolaru, což je o 0,87 % více než předchozí den při 1,44 % růstu na širším trhu.

Co se týče cenového vývoje, mince má podporu na úrovni 86,46 dolaru a odpor na úrovni 90,25 dolaru, s potenciálním růstem. Ačkoliv Litecoin obchodoval v nedávných sezeních s nízkým objemem, získává dobré hodnocení sentimentu jak od dlouhodobých, tak od krátkodobých investorů.
DeeStream: živé vysílání s využitím blockchainu

DeeStream je služba v oblasti živého vysílání - nezávislá, blockchainem podporovaná platforma.

Projekt si klade za cíl předefinovat interakci fanoušků s obsahem a způsob monetizace, snižujíc riziko finanční investice díky bezproblémové registraci a zvyšující podíl na příjmech pro tvůrce obsahu.

Zájemci budou mít možnost zakoupit v prvním předprodeji, kde ceny začnou na nízké hodnotě 0,04 USD s výchozí cenou, což povede k maximálním ziskům v budoucnosti a tokenům ve vývoji decentralizovaného živého vysílání.

Růst hodnoty Ethereum Classic (ETC) o 37 dolarů a naznačení významného růstu DeeStreamu (DST) oživují kryptoměnový trh. Pozorovatelé pečlivě sledují tyto události, přičemž nadšenci Ripple (XRP) a Litecoinu (LTC) si všímají změn na trhu, což naznačuje rozmanitý zájem investorů a vývoj trhu. Držitelé Ethereum Classic zažívají významný nárůst hodnoty, s cenou této kryptoměny stoupající o 37 dolarů. Toto přichází v době, kdy se objevuje DeeStream (DST), očekávaný poskytovatel významných výnosů. Nadšenci Ripple (XRP) a Litecoinu (LTC) pečlivě sledují tyto události spolu s dalšími významnými pohyby na trhu s kryptoměnami.

Tato nedávná dynamika na trhu s kryptoměnami vyvolává diskuse o dalším směru, který může trh zaujmout, přičemž mnozí investoři se snaží předvídat, jaké budou další trendy. Významné zájmy o Ripple (XRP) a Litecoin (LTC) ukazují na rostoucí rozmanitost investičních strategií a zároveň naznačují, že kryptoměnový trh může nabídnout různé příležitosti.